08.08 Saatinin Anlamı

08.08 Saatinin Anlamı

8 rakamı son dönemde devamlı karşıma çıkar oldu… Saate ne zaman baksam 08.08, geçen hafta tanıştığım insanların doğum günlerinde 8 rakamı var… Önümden art arda geçen arabaların hepsinin plakasında 8 rakamı var…diyorsanız sıkı durun! Koruyucu meleğiniz size bolluğun müjdesini veriyor.

İşaretler kendilerini bekleyenler için her yerdedir. Tekrar eden rakamlar evrenin bizimle iletişime geçme yollarından biridir. Peki bu rakamları nasıl yorumlayacağız? Öncelikle nasıl bir gün geçirdiğinizle ilgili olarak yorumları kendinize uyarlamak size kalmış ancak rakamların nümeroloji tarafından belirlenmiş birtakım anlamları var.

08.08 Saatinin Anlamı


8 rakamı nümerolojide, bolluk ve bereket enerjisiyle ilişkilendirilir. Buna göre 8 rakamı finansal kaynaklar ve refahı temsil eder. Hırslı ve hedef odaklı bir rakam olan 8, içinde bulunduğu yere liderliği ve elde etme arzusunu taşır. Sürekli 08.08 saatine gözünüz takılıyorsa bu, finansal kaynaklarınızın bereketlendiğini ve bolluk enerjisinin aktive olduğu anlamına gelebilir. Bereketin size doğru akması için hiçbir engel kalmadığının göstergesi olabilir.

Buna ek olarak, 8 kendi içinde hareket enerjisini de barındırır. Buna göre finansal kaynaklarınızı arttırmak uğruna harcadığınız emekleri sürdürmelisiniz. Yaptığınız şeyi sürdürerek ustalaşmak size kalıcı olarak bolluk ve bereket getirecek.

08.08 Çift Saatlerin Anlamı

Çift rakamlar nümerolojide hedef birliğini ve uyumu temsil eder. Tek başınıza yeteri kadar çabaladınız. Bundan sonra güvenebileceğiniz birliklerde bulunmak hayatınıza iyi gelecek. Birliğin ortak bir hedef uğruna çalışması uyumu beraberinde getirir. Uyum evrendeki huzuru sağlayan enerjidir. Sevdiğimiz insanlarla uyum içinde olduğumuzu hissettiğimiz anlarda mutluluk duyarız. Tıpkı 08.08 gibi tekrar eden bir saate denk geldiğiniz an düşünün: İçinde bulunduğunuz yapıda uyum var mı? Bu sizi nasıl etkiliyor?

Önemli bir dönüşümün başlangıcındasınız

Evrenin tekrarlayan rakamları karşınıza çıkarmasının bir sebebi var : Bu rakamların sembolize ettikleri şey üzerine düşünmenizi sağlamak. Maddi kaynaklarınızla ilgili düşüncelere daldığınız bir günde karşınıza çıkan 8 rakamı size bolluk ve bereketin kapıda olduğunu hatırlatacak. Bunun yanında bu enerjiyi hızlandırmak için çabalarınızı sürdürmeniz gerektiğini ve içinde bulunduğunuz birliklerdeki uyumu korumanız gerektiğini düşündürecek.

Koruyucu meleğiniz, sizlere yeni bir başlangıç fırsatı veriyor

Koruyucu meleğiniz size umut taşımak ve her koşulda yanınızda olduğunu hatırlatmak için mesajlar verir. Meleğinizin mesajlarını alıp size destek olduğu için teşekkür etmeyi ihmal etmeyin.

08.08 Saatinin Tarottaki Çağrışımı


8 rakamının bolluk ve bereketi temsil ettiğini konuşmuştuk. Bolluk bereket Tarot’ta “Para” küçük arkanalar ile sembolize edilir. Bu durumda 08.08 saatini tarottaki “Para Sekizlisi” kartıyla ilişkilendirebiliriz. Para Sekizlisi seçilen zanaatte uzmanlaşmakla ilgilidir. Geleneksel temsilinde kartın üzerinde bir çömez görürüz, elindeki altın paralar üzerinde gayretle çalışır. Amacı becerilerini bilemektir. Para sekizlisi kartındaki çömez çabalarının maddi ödülünü alacaktır. ancak öncesinde eğitimini pratik çalışmalarıyla birleştirmesi gerektiğinin bilincindedir. Kalbinde bu çalışmanın onu ustalaştıracağının farkındadır. Bu karta göre çok çalışmak ve adanmışlığın sonucu maddi başarıdır.